Meny

Varukorg0 varor

Välkomna till Fresh Energy in Your Garden!

Fresh Energys webbshop har nu slagit upp portarna

Här kommer du att kunna hitta inspirerande kläder och tillbehör för användning i dina trädgårdsaktiviteter eller närhelst du finner en anledning att ta på dig praktiska och tuffa plagg som samtidigt skyddar det du har under. 

Det är jag, Sylvia Danielsson, som låtit pusselbitarana falla på plats och efter hand kommer kollektionen att utökas med nya bitar som passar till.

En liten tillbakablick

Då, på den tiden när livet lekte och alla var unga, trodde jag att det var självklart att alltid hålla på med det som var det bästa och roligaste som fanns, att designa och sy kläder. Men av olika anledningar kom skapandeprocesssen in på andra områden istället som jag blev nyfiken på och som kändes nytt och spännande. Såsom inredning, styling inför fotograferingar, att tillverka möbler och prylar av återvinningsmaterial med mera. För att sedan bli författare till ett antal böcker hade jag väl inte ens trott på själv tidigare (det var här Fresh Energy startade). Men det hann bli fyra matböcker och tre dokumentära böcker innan jag kände att nu är det dags. Dags för vad? Jo, att sammanföra mitt stora trädgårdsintresse med kläd- och designbiten och detta håller nu på att bli nästa kapitel i livet.

Flera användningsområden

Vad som gör den här kollektionen unik är att man genomgående hittar flera olika användningsområden på plaggen. Och att allting är ”made in Sweden”, till och med många av tygerna är vävda på hemmaplan. Jag är av den uppfattningen att varför skall allting flyga fram och tillbaka över halva jordklotet innan de når fram till sin ägare. Jag vill att kläderna ska leva länge och vi kan ju faktiskt sy i Sverige.

Att hemmafixa, jobba i trädgården, att göra olika saker har helt klart blivit var mans fritidssyssla. Och istället för att ta fram de gamla jeansen och den fula tröjan vid dessa tillfällen ska vi väl själva vara fina när vi ska göra fint?

Behovet finns överallt. I trädgården, i köket, vid grillen, på hundpromenaden, i stallet eller när man städar, målar och fixar.

Kläderna täcker upp och skyddar och är lätta att  ta på över det man har på sig. Så låt dem alltid finnas till hands.

Ha en bra dag - in Your Garden!!

Sylvia Danielsson

Sylvia Danielsson

Kolla in oss på Facebook

Sylvia Danielsson