Meny

Varukorg0 varor

Välkommen till Fresh Energy in Your Garden

Idén till Fresh Energy föddes 2013 när grundaren Sylvia Danielsson letade efter trädgårdskläder som var både funktionella och snygga. Det fanns massor av alternativ där ute men inget som hon verkligen gillade. Så hon bestämde sig för att designa sitt eget sortiment med målet att göra varje kvinnas trädgårdsarbete bara lite bättre. Resultatet blev Fresh Energy – en kollektion av skräddarsydda, praktiska och snygga trädgårdskläder tillverkade i Sverige.

Sylvia Danielsson

Ingen massproduktion

Från dag ett har vårt mål varit att producera kläder som är unika, högkvalitativa och lokalt tillverkade. Därför arbetar vi endast med lokala tillverkare i Borås, Sverige – en stad som har varit hemvist för textilproduktion i mer än 100 år. Genom att samarbeta med lokala företag har vi inte bara full kontroll över vår tillverkningskedja, utan vi eliminerar också en stor del av det avfall som uppstår vid massproduktion och utlandstransporter.

Svensk design

Fresh Energy handlar om de skandinaviska designelementen – rena, enkla linjer, minimalism och funktionalitet som inte offrar skönheten. Alla våra produkter är inspirerade av naturen och utformade för att göra trädgårdsarbete enklare, roligare och snyggare.

Designad av trädgårdsälskare för trädgårdsälskare

Trädgårdsarbete kan betraktas som en konst, vetenskap men framför allt en sport. Att ta hand om din trädgård innebär att knäböja och böja sig, sträcka sig och gå i alla väderförhållanden. Det finns så många frustrationer som kommer med trädgårdskläder som antingen är för varma eller för kalla eller inte har fickor för alla dina verktyg. Det är därför varje artikel i vårt sortiment är utformad och testad av vår grundare som är en passionerad trädgårdsmästare och vet att när det gäller trädgårdskläder är det detaljerna som är det viktiga.

Facebook